Valutor : 

Sekretesspolicy

Om du ger oss personlig information, kan vi använda den för att förbättra vår förståelse för dina intressen och farhågor. Vi kommer också att använda denna information för att behandla din beställning.
Om du berättar för oss att du vill ta emot ytterligare information från oss via e-post, kan vi använda din information för att kontakta dig ibland om ändringar i vår hemsida, nya produkter, webbplats uppdateringar och service och erbjuder vi tror att du kommer att finna värdefull. Om du inte vill ta emot dessa e-postmeddelanden, följ unsubscribe instruktioner i e-postmeddelandet som du fick.
Vår webbplats innehåller områden där du kan skicka information till oss (som vår registreringstjänst) och vi har också funktioner (såsom kakor och spårningsteknik) som automatiskt samlar in information från besökare på vår webbplats. Under registreringsprocessen måste du ge oss ett medlemsnamn och lösenord, namn, adress och en giltig e-postadress. Det är ditt ansvar att hålla ditt lösenord konfidentiellt.
Vi sparar dina personuppgifter på en säker server, och använda förfaranden för att skydda den personliga information som vi samlar in från obehörig åtkomst, förstörelse, användning, ändring eller avslöjande. Även om vi kommer att ta (och kräver att våra tredjepartsleverantörer att ta) kommersiellt rimliga säkerhetsåtgärder för din personliga information som samlas in och lagras på platsen, på grund av den öppna karaktären hos Internet, kan vi inte garantera att någon av din personliga information lagras i datorservrar eller överförs till eller från en användare, kommer att vara fri från obehörig åtkomst, och vi frånsäger sig allt ansvar för förlust eller stöld av, obehörig åtkomst eller skada, eller avlyssning av data eller kommunikation. Genom att använda denna webbplats, bekräftar du att du förstår och accepterar att ta dessa risker.
Du kanske kan få tillgång till vissa tredje parts webbplatser via länkar på vår webbplats. Vi är inte ansvariga för några andra webbplatser, eller deras respektive politik eller hur de behandlar information om sina besökare eller användare. Vi råder dig att kontrollera er politik att ta reda på hur de behandlar dina personuppgifter.